Storitve

Za stranke opravljamo storitve iz področja informacijske tehnologije, ki zajemajo:

PRODAJA RAČUNALNIKOV TER ZABAVNE ELEKTRONIKE
Prodajamo namizne in prenosne računalnike, računalniške komponente, računalniško periferijo (monitorji, tiskalniki, potrošni material…) ter licenčno programsko opremo. Ponujamo tudi pestro izbiro zabavne elektronike (LCD, plazma in LED TV, DVD ter BluRay predvajalniki, hišni kino, igralne konzole).

SERVIS, NADGRADNJA IN VZDRŽEVANJE RAČUNALNIKOV TER KOMPONENT
Servisiramo namizne ter prenosne računalnike ne glede na proizvajalca ter kraj nakupa. Če se vam zdi, da je računalnik počasen, obenem poskrbimo tudi za nadgradnjo. Z veseljem bomo poskrbeli za nemoteno delovanje vašega računalnika.

REŠEVANJE PODATKOV
Ste po nesreči formatirali pomnilniško kartico iz vašega fotoaparata ali mobilnega telefona in izgubili fotografije s počitnic? V takih in podobnih primerih vam lahko pomagamo. Rešujemo podatke iz poškodovanih trdih diskov, usb ključev ter pomnilniških kartic.

OPTIMIZACIJA TER MODIFICIRANJE RAČUNALNIKOV
Računalniki so pogosto nepravilno konfigurirani, kar se opazi pri počasnem delovanju. Računalnik vam optimiziramo, da bo nemoteno deloval. Prenosnike optimiziramo tako, da porabijo čim manj el. energije, ter se posledično tudi manj grejejo.

OMREŽJA TER DOSTOP DO INTERNETA
Poskrbimo za vaš dostop do interneta. Svetujemo vam glede najprimernejšega internetnega ponudnika, vrste omrežja (žično/brezžično). Prav tako lahko vzpostavimo vaše omrežje in poskrbimo za zaščito. Hitro in učinkovito odpravljamo napake ter vam omogočimo nemoten dostop do interneta.

ODSTRANJEVANJE VIRUSOV TER ZAŠČITA
Odkar je dostop do interneta postal zelo razširjen, so na žalost naši računalniki vedno bolj izpostavljeni napadom. Najpogosteje gre za računalniške viruse, trojanske konje, črve in ostalo neželeno programsko opremo (adware, spyware, malware, rootkit). Lahko pride do počasnega delovanja računalnika, sesutja sistema ali trajne izgube podatkov. Da do tega ne bi prišlo, poskrbimo mi. Odstranjujemo vse vrste škodljivih programov ter poskrbimo za ustrezno zaščito s priznanimi in efektivnimi protivirusnimi rešitvami.

SVETOVANJE PRI NAKUPU RAČUNALNIKOV TER ZABAVNE ELEKTRONIKE
Potrebujete računalnik, pa ne veste, kaj izbrati? Rade volje vam pomagamo izbrati računalnik primeren vašim željam ter potrebam. Za vas bomo poiskali najboljše razmerje med kvaliteto in ceno.

IZOBRAŽEVANJE
Vas zanima kaj o računalnikih, pa se bojite vprašati? Nikar! Strankam nudimo individualno izobraževanje, prilagojeno vsakemu posamezniku. Pa naj bodo to osnove upravljanja z datotekami, oblikovanje tabel v Excelu, uporaba internetnega brskalnika ali upravljanje z elektronsko pošto.